Wdc4lye's profile

New Poster

 • 

3 Messages

Tue, May 19, 2020 5:00 PM

Xfi App Not Working

Received the modem from Xfinity today and it was set up via a tech rep but the app says that it can't activate the gateway. I uninstalled and reinstalled the app but get the same message.

Responses

Official Employee

 • 

26 Messages

1 y ago

We are sorry to hear that you are experiencing difficulties.  You can also log in Xfinity xFi by using the following link: http://xfinity.com/myxFi

 

Also, be sure that you have a Wireless Gateway that is compatible with the xFi App. The following link will let you see a list of the compatible Wireless Gateways: https://www.xfinity.com/support/articles/broadband-gateways-userguides

 

We hope this helps. If it does not help, please let us know. 

Wdc4lye

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

Hi, I have the leased Xfi modem. I'm starting to believe, because I couldn't get in through the browser either, that my log in is auto connecting to my old address. How do I get that removed?
Wdc4lye

New Poster

 • 

3 Messages

1 y ago

Thank you! That has been an headache of mine for over a year. The customer service reps all acted like they had no idea what I was talking about (right after asking if I still lived at the old address). Everything works now! Thank you again!

New Poster

 • 

1 Message

1 y ago

i am having the same problem and need to use it to check if the xfinit pods are working

 

Visitor

 • 

1 Message

2 m ago

Xfinity offered an upgraded router and I made the mistake of accepting it. I had a problem installing it, but tech support at Xfinity did it remotely. However, now my Xfi pods are not working, and they tell me that I can only get them synched by using the Xfinity app. I downloaded the app, but when I try to log in, I keep getting the same message: “Sorry, that didn’t go as planned.” I tried on multiple iPads and iPhones, tried re-starting them, etc., and no luck. I spent an hour on the phone with tech support, and in the end all they can suggest is a visit from a tech, for which they will charge me $100. Any advice would be appreciated. 

Official Employee

 • 

143 Messages

I would like to look further into the issue you are having activating your xFi pods. Can you please send us a Private Message with your first and last name and service address? To send our team a private message, click the chat icon at the top right of the screen. Choose the handle "Xfinity Support".

Visitor

 • 

1 Message

I have had the exactly the same problem.  After three chats, one voice conversation, and hours wasted, I was told to contact the Apple support line because obviously my phone was the issue!?!?  All for an upgraded gateway I didn’t need which actually slowed down my service.

New to the Community?

Start Here