coloradon8tive's profile

Regular Visitor

 • 

5 Messages

Tue, Feb 16, 2021 8:00 AM

Prime & CBSAllAccess won't play videos - get errors

I have Prime and All Access on my Roku and they work fine, but on X1 (preferred method of using those apps), I can navigate to a video, etc but when clicking to watch the video, I get an error.  HBO and Peacock work just fine.

 

I tried "refreshing", I tried unplugging both router and x1 box and waiting a couple minutes and plugging back in to "reset".

 

I can't find how to update an app on x1 like say i would on roku.  I can find the last update to my X1 system ,but no info on the apps themselves - it's like I have to just wait and hope it cures itself

Responses

ComcastStarr

Official Employee

 • 

148 Messages

3 m ago

Hi, @coloradon8tive! I hate to hear of the issues you're having connecting to these apps. I also prefer to watch my Prime shows directly from my X1 box. I find it so much easier to do it that way. Please send me a private message with your name and address so I can help you figure this out. Just click on my name, "ComcastStarr" and click "send a message" from there we can figure this out and look at your equipment specifically. 

I am an Official Comcast Employee.
Official Employees are from multiple teams within Comcast: CARE, Product, Leadership. We ask that you post publicly so people with similar questions may benefit from the conversation.
Was your question answered? Mark the post as Best Answer!tick

New to the Community?

Start Here